Tältä sivulta löydät tietoa ja ohjeita palvelun hinnoista ja tilaamisesta. Huomaathan, että Julkiset.fi-sivuston etusivulla olevassa Omat tiedot -kohdassa voit itse muokata omia tietojasi, siirtää tilauksen toiselle käyttäjälle organisaatiosi sisällä tai peruuttaa tilauksen kokonaan.

Julkiset.fi-palvelun vuositilauksen hinnat 1.6.2023  alkaen ovat

  • organisaation ensimmäinen käyttäjä 300 euroa/vuosi (+alv)
  • seuraavat käyttäjät samasta organisaatiosta 120 euroa/vuosi (+alv).

Käyttäjätunnusten tilaaminen – ilmainen kuukauden koekäyttöjakso

Tilaa Julkiset.fi-tietopalvelun käyttäjätunnukset alta löytyvällä tilauslomakkeella. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen kirjautumisohjeet.

Kaikki uudet tilaajat voivat kokeilla palvelua kuukauden ajan. Jos haluat jatkaa palvelun käyttöä, muistathan aktivoida tilauksesi etusivulla kohdassa Omat tiedot -> Tilaa.  Laskun lähetämme muutaman viikon kuluessa tilauksesi aktivoimisesta. Noin vuoden kuluttua saat sähköpostiisi muistutuksen uuden tilausjakson alkamisesta.

Huomaathan, että koekäyttötunnukset lakkaavat toimimasta kuukauden kuluttua, jos et ole aktivoinut tilaustasi.

Omat tiedot


Laskutus

Lähetämme ensimmäisen laskun noin kahden viikon kuluttua siitä, kun olet aktivoinut tilauksesi. Noin vuoden kuluttua saat muistutuksen tilauksen jatkumisesta automaattisesti. Jos haluat jatkaa tilausta ja tietosi ovat pysyneet ennallaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos tietoihisi on tullut muutoksia, päivitäthän muuttuneet tiedot käyttäjätietoihisi kohdassa Omat tiedot tai lähetä viesti julkiset@ptcs.fi  Huomaathan, että peruuttamisen sijaan voit myös siirtää tunnuksesi toiselle käyttäjälle organisaatiosi sisällä myös kesken laskutuskauden.

Omien tietojen muokkaaminen

Käythän päivittämässä erityisesti laskutustietojasi koskevat muutokset Julkiset.fi-sivuston etusivulla Omat tiedot -kohdassa, jotta uudet tiedot pystytään huomioimaan seuraavalla laskulla.